11 Октомври 42-а, 1000 Скопје
default img

Националниот Совет на инвалидските организации на Северна Македонија (НСИОСМ) доделува награда “3-ти Декември” на истакнати

На 13.09.2023 година претседателот на Мобилност Македонија, Бранимир Јовановски и генералниот секретар, Софка Печева, остварија

default img
На 05.06.2023 година, во Клубот на пратеници во Скопје, во организација на Министерството за труд

Оливера и Премиерот
На 27.12.2022 г., во хотел Александар Палас во Скопје, во организација на Агенцијата за млади

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски се обрати на настан по повод

НИЕ СМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ!!!! БРАВОООООО ОЛЕ!!!!! На 14.11.2022 година во 09:30 часот по македонско време,

default img

Националниот Совет на инвалидските организации на Македонија доделува награда “3-ти Декември”, на истакнати поединци, организации

den za istorija

На 8 Септември 2022 година, двајца врвни спортисти, спортски великани од редот на параолимпијците, параолимписките шампиони

default img
На 28-29.06.2022 година, во хотелот „Холидеј Ин“ во Скопје, се одржа Национална работилница за подготовка