ДОБРОДОЈДОВТЕ НА nsiom.org.mk ХОСТИРАН ОД INHOST

Акаунтот е креиран: Tue Jan 27 18:23:13 2015

ХОСТИНГ СО ИНСТАНТ АКТИВАЦИЈА И ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ, INHOST ХОСТИРА БРЗО, СИГУРНО, ПОВОЛНО, УВЕРЕТЕ СЕ ВО НАШАТА БРЗИНА, СИГУРНОСТ НА КОЈА МОЖЕ ДА СМЕТАТЕ, ИЗВРШЕТЕ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА И РЕГИСТРАЦИЈА, НА ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ .МК ДОМЕНИ, БЕСПЛАТЕН .MK ДОМЕН СО ЗАКУПЕН ХОСТИНГ, Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ И ПРИДОБИВКИ СО INHOST

Зошто токму inhost?

ПРОФЕСИОНАЛНА 24/7 ПОДДРШКА

Брза техничка поддршка со временски период на одговор од 15 минути. Работно време 24/7.

ОНЛАЈН КОРИСНИЧКИ ПАНЕЛ

Најавате се и со еден клик регистрирајте/обновете Ваш домен или закупете веб хостинг.

УВИД НА КОРИСНИЧКА СМЕТКА

Имајте контрола врз Вашите сервиси и услуги. Менаџирајте ги по сопствени побарувања.

Е-КОРИСНИЧКИ ИЗВЕСТУВАЊА

Дозволете навремено да бидете информирани за состојбата на домените или услугите.

ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ

Месечни попусти и промоции на домени, хостинг услуги, сервиси и развој на апликации.

ПАРТНЕРСКА ПРОГРАМА

Искористете ја нашата партнерска програма и можноста за заработка.

ВЕБ ХОСТИНГ ПАКЕТИ

30 дена тест период

Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

BASIC Hosting
 • 2X500MB RAID Storage
 • 10000MB Monthly Bandwidth
 • 1 Domain
 • No Subdomain
 • No MySQL Database
 • Unlimited Email Accounts
 • 1.399 денари/годишно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
STARTER Hosting
 • 2X1000MB RAID Storage
 • 30000MB Monthly Bandwidth
 • 1 Domain
 • 1 Subdomain
 • 2 MySQL Database
 • Unlimited Email Accounts
 • 1.899 денари/годишно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
STANDARD Hosting
 • 2X2000MB RAID Storage
 • 50000MB Monthly Bandwidth
 • 3 Domain
 • 3 Subdomain
 • 6 MySQL Database
 • Unlimited Email Accounts
 • 2.699 денари/годишно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
PREMIUM Hosting
 • 2X4000MB RAID Storage
 • Unlimited Monthly Bandwidth
 • 5 Domain
 • 5 Subdomain
 • 10 MySQL Database
 • Unlimited Email Accounts
 • 3.999 денари/годишно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
ВАШИОТ ДОМЕН И ХОСТИНГ СЕ РЕГИСТРИРАНИ, АКТИВИРАНИ И КОНФИГУРИРАНИ.
ДОЗВОЛЕТЕ НАШИТЕ СЕРВИСИ ДА ВИ ПОНУДАТ РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИОТ ДОМЕН АКАУНТ.

2014 © ПРОЦЕСС ИН ДООЕЛ. ВАША МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА. Сите права се задржани.